dunia

Kematian Dunia Maya Langsung

Pada 10 Disember 2010 Virtual World Direct syarikat sindiket loteri tiba-tiba mengumumkan bahawa mereka telah berhenti berdagang. Itu adalah pengumuman yang diharapkan oleh orang dalam selama beberapa minggu walaupun secara tiba-tiba mengejutkan banyak pemain utama.

Idea asas Virtual World Direct adalah bahawa ahli membayar £ 5 seminggu dan menjadi salah  downlaod mega888 game on here !! satu daripada 44 ahli sindiket untuk bermain permainan Loteri Nasional dua kali seminggu. Ia juga menawarkan peluang bisnis dalam bentuk operasi pemasaran bertingkat untuk merekrut pemain Virtual World Direct yang baru.

Ini terbukti sangat berjaya dengan beberapa anggota menjana empat angka pendapatan bulanan berulang. Sekitar seperempat juta orang telah menjadi anggota Sindiket Dunia Maya pada satu masa atau yang lain sejak syarikat ini dilancarkan pada tahun 2002. Setelah beberapa tahun syarikat melancarkan Syndicates Euro untuk Loteri Euro Jutaan yang dilukis setiap hari Jumaat. Akhirnya sindiket dibentuk untuk bermain loteri Sepanyol dan “El Gordo” “Big One” juga.

Dalam notis yang disiarkan di laman webnya Virtual World Direct menyatakan bahawa penutupan itu “dilakukan oleh tindakan undang-undang yang dibawa terhadap Syarikat oleh Jabatan Inovasi dan Kemahiran Perniagaan UK yang menuduh iklan yang menyesatkan. Syarikat dengan tegas menafikan ini dan tidak pernah menerima apa-apa aduan dari mana-mana pelanggannya dalam hal ini, tetapi Syarikat tidak dapat mempertahankan diri kerana kos perundangan yang tinggi. ”

Mereka terus mengatakan bahawa syarikat itu tetap larut dan semua kemenangan tertunggak akan terbayar. Sebagai ahli saya sendiri dapat mengesahkan bahawa saya telah menerima cek untuk kemenangan saya yang cemerlang dalam beberapa hari selepas penutupan.

Dua kali sepanjang hayat syarikat itu mereka berusaha untuk mempelbagaikan bidang lain. Kira-kira 6 tahun yang lalu mereka memperkenalkan program lelong terbalik yang disebut “e-Bidder”. Pada lelongan pertama, barang yang boleh diambil adalah sebuah kereta Mercedes Sports bernilai lebih dari £ 30,000. Walau bagaimanapun, e-Bidder tidak pernah benar-benar menangkap dan akibatnya nilai item / hadiah berkurang dan akhirnya permainan ditutup. Pada tahun 2007 syarikat membuat percubaan lain untuk mempelbagaikan ketika dengan peminat hebat, ia melancarkan program permainan dalam talian yang terbukti tidak lebih berjaya dan tenggelam seperti batu. Berapa banyak wang yang hilang syarikat untuk mengembangkan kedua-dua projek ini hanya dapat ditebak, tetapi saya pasti mereka pasti menghabiskan sumbernya.

Saya sedih melihat Virtual World Direct hilang; Saya rasa ia adalah syarikat yang baik yang melayan semua pelanggannya dengan cara yang jujur ​​dan adil. Sebagai salah seorang anggota awal saya berpendapat bahawa idea sindiket loteri yang teratur adalah baik dan masih berpotensi. baik sebagai kaedah untuk bermain loteri dan sebagai peluang perniagaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *